Stansz skaktsystemer - nyt produkt hos Varig Teknik & Miljø

Varig Teknik & Miljø A/S i Sorø har fået et nyt produkt i deres portefølje – det drejer sig om Stansz Skaktsystemer.

Stansz Skaktsystemer er et modulopbygget affalds- og linnedskaktsystem for etagebyggeri, der er designet til at håndtere affald og linned i forskellige fraktioner.

Det unikke system kan via en dør med touchskærm på de enkelte etager, sortere både affald og linned i op til fire fraktioner via en karrusel i bunden af skakten.

Skaktsystemet er udviklet til brug på hospitaler, hoteller, plejehjem og boligblokke, hvor nem, hygiejnisk og hurtig håndtering vægtes højt.

Vi er klar til at assistere arkitekter, rådgivende ingeniører og bygherre organisationer med information om skaktsystemer – og med vores nuværende løsninger for affaldshåndtering der omfatter komprimatorer og vaskeanlæg kan vi rådgive om totalløsninger, der også omfatter brug af AGV og luftbårne transportsystemer.

For yderligere information om fordelene ved at bruge Stansz Skaktsystemer, kan man kontakte Varig Teknik & Miljø A/S, Ib Jørgensen på telefon 30 50 14 44.

Varig Teknik & Miljø A/S – din ekspert i affaldshåndtering – vi har leveret mere end 3.000 affaldsløsninger – derfor kan vi rådgive og supportere ud fra et solidt erfaringsgrundlag.

Med egne montører og et professionelt netværk er vi gearet til at håndtere komplicerede installationer – ligesom vores eget landsdækkende serviceteam foretager både Sikkerheds og Serviceeftersyn.

Varig Teknik & Miljø A/S · Varig allé 1 · 4180 Sorø · Telefon 70 23 10 41 · www.varigteknik.dk

 

Stansz-LOGOlogo

Håndtering af affald - spar energi og styrk bundlinjen

Varig Teknik & Miljø A/S rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med at forbedre bundlinjen ved at finde den optimale affaldsløsning.

Vi tilbyder:

Kom med dine ønsker og behov - vi finder den bedste løsning i et tæt samarbejde med dig som kunde.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt vores kompetente medarbejdere.

KONTAKT OS