Komprimator med solceller

Komprimator drevet af solenergi

Mobilkomprimator med miljøprofil
Sollyset er strømkilden til den soldrevne Varig komprimator. Den gratis energi indsamles af monokrystallinske solcellepaneler og lagres i den indbyggede batteripakke. Således kan den soldrevne affaldspresse køre uafhængigt af elnettet.

indkast solarkomprimator

Det er en økologisk og fuldstændig CO2-neutral løsning for en lille maskine på steder, hvor der frembringes affald i store mængder: festivaler, havne parkeringspladser, campingpladser, strande, udstillinger, markeder og indkøbsområder.

Den soldrevne komprimator kommunikerer med ejeren via et trådløst system. Man ved altid, hvor komprimatoren er - om containeren er ved at være fuld, så man kun behøver at afhente den, når det er nødvendigt. På den måde sparer man unødvendige transportomkostninger og er således med til at reducere CO2-udledningen. Der er ligeledes mulighed for at overvåge den tekniske installation og derigennem sikre en optimal drift.

Den soldrevne komprimator kan afhentes, tømmeVarig komprimator til solenergis og lastes på køretøjer med alle former for kroghejsesystemer. Den soldrevne komprimator er sikker, robust konstrueret, vandtæt og afgiver ingen ubehagelige lugte.

 

Fyldeåbningen, der oplyses af LED-lys, er anbragt lavt nol til, at personer i rullestol kan komme af med deres affald. Den soldrevne affaldspresse passer ind overalt i det offentlige rum. Farver og grafik kan nemt tilpasses omgivelserne.

Det elektriske system er 24 volt, alle bevægelige dele er indkapslet inde i containeren, og fyldecylinderen forsegler det komprimerede affald fra det omgivende miljø.