Velkommen til
Varig Teknik & Miljø A/S
Slider

Kontakt Varig Teknik & Miljø A/S


Rådgivning

Få råd, vejledning og hjælp fra os

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og vi bestræber os på at levere markedets bedste service og produkter til rimelige priser.

Vi tilbyder:

  • Rådgivning om tidsbesparende, omkostningseffektiv affaldshåndtering
  • Salg og finansiering af affaldssystemer og maskiner til affaldshåndtering
  • Installation, eftersyn og reparation af maskiner til affaldshåndtering
  • Service og vedligeholdelse med flere forskellige, varierede serviceaftaler
  • Alle former for reservedele

Få vejledning om affaldshåndtering

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer et nyt affaldssystem eller blot at optimere din nuværende løsning.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende rådgivningsbesøg til din virksomhed, hvor vi kommer ud til jer og undersøger, hvordan I bedst muligt får optimeret jeres affaldshåndtering. Samtidig får I også vores skøn på, hvilke besparelser I vil kunne forvente at gøre.

Involver os tidligt i processen

Vi oplever tit, at kunder kan spare store årlige beløb ved at følge vores anbefalinger – og dertil kommer mange sparede mandetimer.

Ved byggeprojekter er det en fordel at inddrage os tidligt i byggeprocessen, så kan affaldssystemet nemlig integreres naturligt i byggeriet. Det sikrer, at alt fungerer, som det skal, når byggeriet står klar til indflytning.

Sammen med jer finder vi frem til den rigtige løsning, hvad enten I foretrækker optimering af det nuværende affaldssystem eller en hel ny affaldsløsning.

Kontakt os i dag for at få en snak om bedre affaldssystemer.

 

Service

Varig Teknik & Miljø tilbyder service i hele landet. Vores fuldt udrustede servicevogne betjenes af et hold erfarne og faguddannede servicemontører, og vi har serviceenheder, som dækker hele landet.

Vi tilbyder landsdækkende service og vedligeholdelse på både mobile og stationære komprimatoranlæg samt ballepressere/pappressere.

Vi holder opsyn med alle maskiner

Alt planlægning af service og vedligehold, og evt. reparationer på komprimatorer og ballepressere, sker i samarbejde med vores værkfører, som via deres ressource- og planlægningsprogram holder overblik over hver enkelt maskine og dens historik.

Ved service- og sikkerhedseftersyn udarbejder vi en servicerapport, som vi fremsender til kunden umiddelbart efter, at arbejdet er udført. Rapporten arkiveres sammen med den historik, der er på den enkelte maskine. Dermed er det muligt at se rapporterne for de enkelte maskiner, før de lejes.

Serviceaftaler for komprimatorer og andre maskiner

Selv den bedste, og mest driftssikre mobilkomprimator, kræver service og vedligeholdelse. Varig Teknik & Miljø tilbyder flere forskellige typer serviceaftaler. Serviceaftalerne er landsdækkende og gælder alle former for komprimatorer, ballepressere og affaldspressere.