Ubehagelig lugt fra jeres affald ?

AIR-KING er udviklet på baggrund af mere end 15 års erfaring med løsning af lugtproblemer i forskellige miljøer såsom affaldsrum, affaldscontainere, containere, affaldskomprimatorer og  retur/deponi/rum er typiske steder, hvor der er uønskede lugte, der breder sig.

 

AIR-KING 800 gange større filterinstallationsområde takket være den specielle filterstruktur.
  • Ved at tilslutte en slange og tilslutte en slangeforbindelse i f.eks. en beholder eller andet rum, suger AIR-KING luften ud, som tvinger frisk luft ind, således slipper der ingen dårlig lugt ud. Den luft vi suger ud renses i det massive filter og der opnås et lugtfrit miljø.
    I affaldsrum, depotrum eller lignende rum, hvor der er uønskede lugte, placeres AIR-King bedst i et hjørne, og det udgående luftudtag rettes således, at en luftstrøm langsomt roterer luften i rummet. Gennem sin høje effektivitet vil luften i hele rummet blive renset for lugt, og der skabes et meget mere behageligt miljø.

  • I affaldsrum, depotrum eller lignende rum, hvor der er uønskede lugte, placeres AIR-King bedst i et hjørne, og det udgående luftudtag rettes således, at en luftstrøm langsomt roterer luften i rummet. Gennem sin høje effektivitet vil luften i hele rummet blive renset for lugt, og der skabes et meget mere behageligt miljø.
1. Udtag
2. Drivenhed (hastighedskontrol mulighed)
3. Finfilter
4. Filtermasse
5. Groft filter
6. Indløb
7. Automatisk dræning (valgfrit)
AirKing billede2ny

Har du et affaldsprojekt vi skal hjælpe dig med?